Vakman in vloeren leggen

Wilt u een vloer laten leggen, van tegelvloer tot laminaat vloer? Wij staan tot uw dienst. Zelfs het isoleren van uw vloer kunnen wij verzorgen!

Vloer laten leggen

Voor iedere vloer kunt u bij ons terecht!

  • Gietvloer
  • Parket leggen
  • Laminaat leggen
  • Tapijt en vinyl
  • Tegelvloeren
  • Vloerisolatie
  • Vloerverwarming
laminaat leggen

Laminaat leggen

tegelvloer leggen

Tegelvloer leggen

isoleren van de vloer

Vloer isoleren

Laminaat laten leggen

Bent u toe aan een nieuwe vloer in uw huiskamer, slaapkamer of gang? Wij leggen uw laminaat vloer snel en vakkundig! Uiteraard kan de oude vloer worden verwijderd en worden afgevoerd. Indien er nieuwe opstaande plinten nodig zijn, dan kunnen deze ook meteen worden aangebracht waardoor de nieuwe vloer mooi aansluit op de muur. Ook voor een parketvloer of vinylvloer kunt u natuurlijk bij ons terecht!

Vloerverwarming

Heeft u een koude vloer en wilt u daar verandering in aanbrengen? Kies dan voor vloerverwarming. Vloerverwarming kan zowel op elektriciteit werken, als op uw cv ketel worden aangesloten. U kunt het beste kiezen voor vloerverwarming wanneer u de vloer gaat vernieuwen. Uiteraard kunnen wij ook een bestaande vloer voorzien van vloerverwarming welke voorzien is van parket, laminaat of vinyl, mits deze gelijmd is. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op voor de kosten.

Gietvloeren

De gietvloer neemt toe in populariteit. Gietvloeren hebben namelijk een hoop voordelen. Zo zijn dit type vloeren zeer goed bestand tegen slijtage, en zijn ze vloeistofdicht waardoor ze zowel nat als droog te reinigen zijn. Een gietvloer is de perfecte oplossing voor mensen met een huisstofmijt allergie. Bij ons kunt u onder andere de volgende gietvloeren laten aanbrengen: Epoxy, Polyurethaan, Cementgebonden (betonlook), Siergrind, Terrazzo en Granito.

Vloer isolatie

Wij kunnen vakkundig uw vloer isoleren. Bij het isoleren kunt u kiezen om de focus te leggen op geluidsisolatie of warmte isolatie. Het isoleren van het plafond of vloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn de stookkosten lager en wordt het wooncomfort verhoogd. Zomers zijn minder warm en winters minder koud. Bovendien isoleert vloerisolatie ook geluid. Goed geïsoleerde woningen verkopen bovendien een stuk makkelijker.

Voorbehandelen en afvoeren

Wij kunnen iedere klus van A tot Z verzorgen. Dat betekent dat u nergens omkijken naar heeft. Wij kunnen niet alleen de oude vloer verwijderen, maar ook voor u afvoeren. Zo blijft u niet zitten met troep. Het eindresultaat is een prachtige nieuwe vloer welke tot in de kleinste hoekjes vakkundig is afgewerkt!