Timmerman voor al uw houtwerk

Timmerman nodig? Wij maken alles op maat!

Wat doen wij zoal?

Wij doen o.a. de volgende timmerwerkzaamheden:

  • Deuren vervangen/afhangen
  • Hang en sluitwerk vervangen
  • Realiseren van een uitbouw
  • Vloeren en wanden
  • Ramen en Kozijn plaatsen
  • Inloopkast/trapkast
  • Aftimmeren en afwerken
  • Dakconstructie aanpassen
  • wand/dak/plafond isoleren
deur afhangen sloten deurbeslag

Deuren en sloten

zolder kamer realiseren

Zolder verbouwen

inloopkast kleding trapkast gang

Kastruimte op maat

Deuren

Heeft u een deur die niet meer goed sluit, of wilt u de voordeur of binnendeuren vervangen hebben? Neem contact op voor een vrijblijvende prijs/offerte. Sloten vervangen, of uw deuren voorzien van nieuw hang en sluitwerk, zijn dingen die u het beste aan een ervaren timmerman kunt uitbesteden. Bel daarom met ons.

Zolderkamer verbouwen

Is uw zolder onbewoonbaar, en wilt u deze onbenutte ruimte gaan gebruiken als extra kamer? Wij pakken uw zolder compleet van A tot Z aan, waardoor er een tal van mogelijkheden ontstaan. Zelfs een extra wc of badkamer op zolder is mogelijk! Wilt u meer licht, dan is een dakraam of dakkapel de uitkomst. U kunt uw complete verbouwing aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat alles snel en soepel verloopt, waardoor u minimale hinder van de verbouwing heeft.

Kastruimte op maat

Komt u kastruimte te kort, of wilt u bepaalde ruimtes efficiënter gebruiken? Wij toveren elke hoek, ruimte, of kamer, om in een geweldige kastruimte op maat. Denk hierbij aan een trapkast, een inloopkast, een kledingkast, of een andere mooie bergruimte. Een kast op maat voegt in de meeste gevallen zelfs waarde toe aan uw woning.

Vloeren en wanden

Wilt u de vloer laten vervangen, of een een vloer beloopbaar maken zoals een zoldervloer? Wilt u een grote ruimte opdelen in meerdere ruimtes om bijvoorbeeld (slaap) kamers van te maken? Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om het plaatsen van wanden, plafonds, vloeren, en een professionele afwerking.

Ramen en kozijnen

Ramen en kozijnen aan vervanging toe? Wij plaatsen zowel houten kozijnen als kunststof kozijnen. Ook alleen het glaswerk kunt u laten vervangen door dikker en beter isolerend glas. Zelfs drie-dubbelglas is tegenwoordig mogelijk!

Moet er een kozijn

gerepareerd worden in verband met bijvoorbeeld houtrot, of moeten ramen, deuren, en kozijnen opnieuw geschilderd worden. Dit alles kunt u gerust aan ons overlaten.

Woning isoleren

Het isoleren van de woning levert veel voordelen op. Niet alleen kunt u mogelijk in aanmerking komen voor verschillende subsidies, maar u bespaart ook vele honderden euro’s per jaar door uw woning te laten isoleren. Zo kan het dak worden geïsoleerd, de muren, de plafonds, en de vloer. Door het isoleren van de woning blijft in de winter de warmte in de woning en de kou buiten. In de zomer is dit precies andersom. Dan blijft de warmte buiten en de koelte in huis. Niet alleen verhoogt dit uw wooncomfort, maar ook de waarde van uw huis. Het isoleren van een huis verdiend zich altijd terug.