Stucadoor voor al uw stucwerk

Heeft u een stucadoor nodig om uw muren of plafonds te laten stucen? Wij doen alle soorten stucwerk.

Wat stucen wij zoal?

Voor alle soorten stucwerk kunt u bij ons terecht.

  • Behangklaar stucen
  • Sausklaar stucen
  • Sierpleister
  • Plafond stucwerk
  • Spachtelputz
  • Spackspuitwerk
stuckwerk-schilder-klaar

Sausklaar en schilderklaar stucen

stucwerk-behangklaar

Stopcontact bijmaken

stucadoor-spachtelputz

Spachtelputz

Plafond laten stucen

Een plafond laten stucen kunt u voordelig aan ons uitbesteden. Heeft u een plafond welke toe is aan een opknapbeurt, of wellicht scheuren vertoont? Wij maken deze weer helemaal glad voor u. Hierbij kunt u kiezen uit pleisterwerk en schuurwerk. Bij schuurwerk krijgt u een chique cirkelstructuur in het plafond.

Wanden laten stucen

Uw muren en wanden laten stucen kunt u aan ons overlaten. Wij maken ze behang of sausklaar met een zeer glad resultaat. Zelfs muren die veel oneffenheden vertonen, maken wij weer spiegelglad.

Soorten stucwerk

De meest voorkomende soorten stucwerk zijn:
Pleisterwerk
Raapwerk
Sausklaar stucwerk
Behangklaar stucwerk
Spack spuiten
Sierpleisters

Pleisterwerk

Het glad maken van plafonds en wanden wordt gedaan met pleisterwerk. Pleisterwerk is ideaal geschikt als ondergrond voor het schilderen van een muur, of om te behangen. Het kan tevens verder worden afgewerkt met een sierpleister of structuurverf.

Raapwerk

Wanneer de ondergrond van een plafond of muur een flink verloop vertoont, dan maakt het raapwerk de ondergrond weer egaal. Bij raapwerk wordt een waterpas gebruikt om alles recht te maken.

Sausklaar stucen

Bij sausklaar stucwerk wordt de ondergrond van een muur of plafond spiegelglad gemaakt zodat deze moeiteloos geschilderd kan worden.

Behangklaar stucen

Wanneer een muur behangklaar gestuct moet worden, dan wordt de ondergrond minder glad gemaakt als bij het sausklaar maken. Behangklaar maken is goedkoper omdat de stucadoor er minder werk aan heeft.

Sierpleisters

Een sierpleister is een afwerking welke over een egale of onlangs gestucte muur wordt gedaan. Een van de bekendste sierpleisters is spachtelputz. Spachtelputz kan in iedere gewenste kleur worden geschilderd en is stoot- en boenvast.

Ook nieuwbouw!

Heeft u een nieuwbouw woning en wilt u de muren en plafonds laten stucen? Geen probleem. Wij brengen gratis en vrijblijvend een offerte uit voor uw nieuwbouw woning, zelfs wanneer deze nog gebouwd moet worden!