Schilder voor al uw schilderwerk

Heeft u een schilder nodig om uw muren, plafonds, kozijnen, of ander houtwerk te laten schilderen? Wij schilderen alles, zowel binnen als buiten.

Wat schilderen wij zoal?

Voor iedere schildersklus kunt u bij ons terecht.

  • Muren schilderen
  • Kozijnen schilderen
  • Ramen en deuren schilderen
  • Dakrand schilderen
  • Hekwerk schilderen
  • Plafonds schilderen
  • Houtrot herstellen
plafond-schilderen

Plafond

stuckwerk-schilder-klaar

Muren

kozijn-schilderen

Kozijnen

Plafond laten witten

Vakkundig uw plafond laten witten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen ook voor alleen uw keukenplafond! Voor kleinere klussen zit u hier dus ook goed. Wij zorgen ervoor dat alles netjes afgedekt en afgeplakt wordt. Ook het demonteren van de verlichting kunt u aan ons overlaten. Daarnaast zorgen wij voor de ver (latex) naar kleurkeuze. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte opvragen voor al uw schilderwerk. U krijgt bij ons een all-in prijs te horen zonder verrassingen achteraf.

Muren laten sausen

Wilt u uw muren laten schilderen met muurverf of latex? Wij zijn u graag van dienst. Hierbij kunt u de uur iedere gewenste kleur laten verven, zelf metallic kleuren! Wij zorgen ervoor dat uw vloer en meubilair wordt afgedekt zodat deze veilig en schoon blijft. De verfsoorten die wij gebruiken zijn professioneel en in de meeste gevallen afwasbaar. Zo hoeft u later niet direct een muur te laten overschilderen wanneer er een lichte vervuiling op is gekomen. Ook het vullen van gaten en het herstellen van scheuren kunt u aan ons overlaten. Eventuele beschadigingen maken wij onzichtbaar!

Ramen, deuren, en kozijnen

Wij schilderen ramen, deuren, kozijnen, de trap, en zelfs uw dakrand in iedere gewenste kleur. Wij komen ook langs wanneer u alleen uw voordeur geschilderd wilt hebben. Iedere schildersklus kunt u aan ons overlaten, zowel binnen- als buitenshuis. Wanneer uw houtwerk voorzien moet worden van een nieuwe laklaag, dan heeft u de keuze uit matte lak, een zijdeglans en een hoogglans lak. In veel gevallen raden wij hoogglans aan omdat deze lak makkelijker schoon te houden is, en beter bestand is tegen krassen en beschadigen. Hierdoor gaat het schilderwerk langer mee en spaart u in de toekomst kosten uit!

Herstellen van houtrot

Wilt u houtrot laten verhelpen en herstellen? Wij zijn van de partij. Wij hebben vele kozijnen hersteld en het houtrot probleem opgelost. Houtrot kan hardnekkig zijn en uw hele kozijn of houtwerk uiteindelijk aantasten. Door niet tijdig in te grijpen kan de schade, en dus ook de kosten, flink oplopen. Wij herstellen het houtwerk zodat u achter er niets meer van ziet.