Loodgieter voor al uw leidingwerk

Leidingwerk laten vervangen, of heeft u een lekkage? Bel ons!

Water en afvoer

Voor iedere klus die te maken heeft met water en afvoer kunt u ons bellen. Ook voor:

  • Lekkage verhelpen
  • Verstopping oplossen
  • Vaatwasmachine aansluiting
  • Installeren van boiler
  • Kraan vervangen
  • Water/afvoer aansluiting maken
  • Toilet vervangen
aansluiting wasmachine

Wasmachine aansluiting

waterlekkage plafond

Water lekkage

afvoer en leidingwerk

Afvoer problemen

Lekkage verhelpen

Heeft u lekkagesporen of een duidelijke lekkage? Dit kan een druppel zijn op een leiding maar ook een natte plek op de muur of op het plafond. Wij sporen de lekkage op en verhelpen deze vakkundig. Wacht niet te lang met het laten oplossen van een lekkage want hierdoor kunnen de kosten van het schilderwerk oplopen, of er kan houtrot ontstaan.

Verstopping oplossen

Loopt de douche of de gootsteen niet goed weg? Of is de wc verstopt? Wij verhelpen nagenoeg iedere verstopping binnen korte tijd! Heeft u een terugkerende verstopping, dan kunnen wij uw leidingwerk aanpassen waardoor de verstopping niet meer terugkeert! Laat ons vrijblijvend langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Vaatwasser aansluiting

Heeft u onlangs een vaatwasmachine aangeschaft maar moet hier nog een aansluiting voor gemaakt worden? Wij kunnen zowel de watertoevoer, afvoer, en elektra aansluiting voor u verzorgen. Leidingen verplaatsen

Kraan vervangen

Heeft u een lekkende kraan in de keuken of badkamer, of is deze gewoon aan vervanging toe? Dit is het moment om meteen te kiezen voor een mengkraan of thermostaatkraan. Direct warm water kunnen tappen in uw keuken? Laat dan een close-in boiler installeren.

Leidingwerk aanpassen

Is het leidingwerk aan vervanging toe, wilt u de leidingen uit het zicht, of wilt u de aansluitingen zoals water en afvoer op een andere plek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij klaren de klus snel en vakkundig, zowel boven als onder de grond.

Zwevend toilet

Wilt u uw oude toiletpot laten vervangen door een modern zwevend toilet? In de meeste gevallen is dit gewoon mogelijk namelijk. Een zwevend toilet heeft het grote voordeel dat u geen hoeken en kieren meer heeft, wat het schoonhouden een stuk eenvoudiger maakt. Bovendien zorgt dit voor een meerwaarde van uw woning.