Klussen in en rond de tuin

Klusjesman nodig voor in de tuin?

Wat doen wij zoal?

Wij doen uiteenlopende klussen waaronder:

Aanleggen van bestrating
Schutting plaatsen
Tuinverlichting/elektra
(ver) bouwen tuinhuis/schuur
Groen onderhoud
Aanleg vijver
Egaliseren/ophogen
tuinbestrating-traptreden
Tuinbestrating/traptreden
tuinschutting-tuinhek
Schutting/hek/poorten

tuinbestrating-traptreden

Tuinbestrating/traptreden

tuinschutting-tuinhek

Schutting/hek/poorten

tuin-onderhoud-beplanting

Groenonderhoud/beplanting

Stratenmaker nodig?

Wilt u uw tuin of oprit opnieuw laten bestraten? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op. Wij komen gratis bij u kijken en bespreken meteen de opties en mogelijkheden. Wij hebben ervaring met onder andere klinkers, keramische tegels, betontegels, natuursteen, grind tegels, en ga zo maar door. Ook verlichting in de bestrating is mogelijk! Energiezuinige LED verlichting kan in verschillende kleuren en zorgt mede voor een luxe uitstraling. Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze waar!

Het afvoeren van uw oude bestrating kunt u ook aan ons overlaten zodat u in 1x klaar bent en meteen kunt genieten van uw nieuwe oprit of achtertuin.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen, dan bent u bij Bouwbedrijf Rudigro aan het juiste adres. Wij komen gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte. We hebben ervaring in het plaatsen van verschillende schuttingen waaronder: een betonnen schutting, een houten schutting, palen/gaas, kunststof tuinschermen, maar ook een natuurlijke afscheiding waaronder een coniferenhaag. Tuinhekken en toegangspoorten (kant en klaar of op maat) zijn natuurlijk ook mogelijk. Voor alle timmerklussen bent u bij Rudigro ook aan het juiste adres.

De oude schutting kan door ons worden afgevoerd zodat u niet met de rommel blijft zitten. Ook de nieuwe schutting kunt u via ons bestellen en laten leveren, of samen met ons bestellen. Alles is mogelijk!

Door verschillende werkzaamheden te combineren kunt u bovendien geld uitsparen!

Tuinverlichting laten plaatsen

Heeft u een prachtige tuin waar u ook in de avonduren van wilt kunnen genieten? Laat dan verlichting aanbrengen/aansluiten. Verlichting in de tuin is een absolute aanwinst en vanwege de zuinige LED technologie hoeft het ook niet meer veel te kosten. Ook een stopcontact is mogelijk zodat u gemakkelijker iets buiten kunt aansluiten zoals elektrisch tuingereedschap.

Ook wanneer u een aparte groep in de meterkast wilt laten maken voor de tuinverlichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Klussen in en rond de tuin

Zoekt u een klusjesman die uw tuin weer een zomerklaar maakt? Ook hierbij helpen wij u graag. Takken snoeien, oude bomen verwijderen, bomen planten, het gazon maaien, een vijver aanleggen of verwijderen, een tuin ophogen, en voor alle andere denkbare klussen kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Schuur of tuinhuis opknapbeurt nodig?

Heeft u een schuur of tuinhuis die een goede opknapbeurt kan gebruiken? Soms overwegen mensen om de huidige schuur plat te laten gooien en een nieuwe neer te zetten, maar het kan ook soms anders. Wij hebben verschillende tuinhuisjes en schuren verbouwd waardoor er meer ruimte is ontstaan, ze praktischer zijn geworden, of beter geïsoleerd zodat ze voor meer doeleinden gebruikt kunnen worden. Vaak is het ook mogelijk om in een schuur of tuinhuis een water- en afvoeraansluiting te maken, of verwarming. Informeert u gerust naar de mogelijkheden voor uw project. Wij staan graag tot uw dienst.

Zoekt u een klusbedrijf in de omgeving van Veenendaal die vakkundig is en niet te duur? Neem dan contact met Bouwbedrijf Rudigro op voor een gratis en vrijblijvende offerte!