Klantbeoordelingen

Dakkapel met veel uitzicht

★★★★★
 
De nieuwe dakkapel heeft ons huis compleet veranderd. Meer licht en ruimte dan we hadden durven dromen. Van begin tot eind een topervaring met duidelijke communicatie en vakmanschap.”
– Petra en Rob

Snelle plaatsing dakkapel

★★★★★
 
De snelheid en efficiëntie waarmee ons dakkapel geplaatst werd, is bewonderenswaardig. Slechts in één dag was alles klaar, zonder in te leveren op kwaliteit. Een echte aanrader!”
– Familie De Boer

Dakkapel op maat

★★★★★
 
Onze specifieke wensen voor een dakkapel waren geen probleem. De persoonlijke benadering en het maatwerk hebben ons erg tevreden gesteld. Het resultaat is prachtig.”
– Annelies V.

Verhoogde waarde huis

★★★★★
 
Met de nieuwe dakkapel hebben we niet alleen meer leefruimte gekregen, maar ook de waarde van ons huis aanzienlijk verhoogd. Vanwege onvoorziene omstandigheden moesten we hem kort daarna te koop zetten en de investering hebben we er zeker uitgehaald”
– Jasper en Marieke

Uitmuntende service

★★★★★
 
Van advies tot afwerking, de service was uitmuntend. De kwaliteit van de dakkapel overtreft onze verwachtingen en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd.”
– Thomas G.

Nieuwe keukenvloer

★★★★★
 
Bij ons is de keukenvloer (laminaat) vervangen door een plavuizenvloer. Schitterend en strak gelegd, en de oude vloer hebben ze afgevoerd. Top service!”
– Jeroen Rijnsburgen

Bestrating tuin

★★★★
 
Prima verzorgd, keurige nette mensen. Voor herhaling zeker aan te bevelen”
– R. de Jong

Renovatie schuur

★★★★★
 
Rudigro heeft onze schuur erg netjes gerenoveerd (potdekselen, nieuw dak, nieuwe raam- en deurkozijnen en aftimmeren binnen). Het is precies geworden zoals… 
Lees verder
– Fam. van Daalen

Plafond keuken strak gestuct

★★★★★
 
Vanwege een lek in de dakgoot moest het plafond in de keuken aangepakt worden. Er zaten dikke kringen in het plafond en het oude stucwerk had deels losgelaten.… 
Lees verder
– Wim van Velp

Snelle service

★★★★★
 
Onze keukenkraan begon na gebruik hard te lekken, maar dat werd gelukkig binnen enkele uren verholpen. Bouwbedrijf Rudigro stond namelijk snel op de stoep… 
Lees verder
– fam. Janssen

Dakkapel scherpe prijs

★★★★★
 
“Na een zoektocht voor een nieuw dakkapel kwamen we bij dit bedrijf uit die tevens een scherpe offerte kon neerleggen. Besloten kennis te maken en voor hen te kiezen. Zeer positieve ervaring… 
Lees verder
– fam. Houthalen