Keukenmonteur voor keukenplaatsing

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen, of het leidingwerk laten voorbereiden? Bij Bouwbedrijf Rudigro bent u aan het juiste adres!

Nieuwe keuken plaatsen

Waar u ons voor kunt bellen

Keuken laten plaatsen
Leidingwerk verleggen
Stopcontacten bijmaken
Muren verplaatsen
Plafond verlagen
Muur betegelen

nieuwe keuken installeren

Keuken plaatsen

betegelen muur keuken

Leidingwerk

verlichting ophangen veenendaal

Muur betegelen

Nieuwe keuken plaatsen

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Neem dan contact met ons op! Wij plaatsen ieder merk keuken, zelfs IKEA keukens plaatsen wij vakkundig en snel. De complete keuken verbouwing is bij ons in vertrouwde handen.

Oude keuken renoveren

Wilt u uw oude keuken laten opknappen en laten renoveren? Dat kan! Wij kunnen bijvoorbeeld het aanrechtblad, gootsteen, kraan, en het tegelwerk vervangen, waardoor uw keuken een geheel andere uitstraling krijgt. Hierdoor zijn de kosten een stuk lager dan een nieuwe keuken. Ook een extra stopcontact bijmaken kunnen wij voor u regelen.

Leidingwerk voorbereiden

Wanneer u een nieuwe keuken wilt, wilt u wellicht ook een vaatwasser hebben, of misschien wel de kraan op een heel andere plek. Hiervoor moet het leidingwerk worden aangepast. Dit kunt u gerust aan ons uitbesteden. Wij maken alle benodigde aansluitingen volgens tekening.

Elektra voorbereiden

Komt er een (extra) oven of vaatwasser, dan is daar vaak een extra groep voor nodig. Wij passen uw meterkast en elektra aan zodat u meer apparatuur veilig in uw nieuwe keuken kunt gaan gebruiken. Ook het aanleggen van extra stopcontacten, of het verplaatsen ervan, kunt u gerust aan ons overlaten.

Muur betegelen

Wilt u de muur boven het aanrecht, of in uw keuken, vakkundig laten betegelen? Al uw tegelwerk kunt u gerust aan ons overlaten, van mozaïek tot natuursteen. Zoals u het wilt hebben maken wij het.

Verlaagd plafond

De meeste mensen kiezen ervoor om het plafond (deels) te laten verlagen in de keuken zodat de bovenkasten mooi aansluiten op het plafond. Wij kunnen niet alleen uw plafond verlagen, maar ook voorzien van inbouwverlichting en zelfs laten stucen!