Keukenmonteur voor keukenplaatsing

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen, of het leidingwerk laten voorbereiden? Bij Bouwbedrijf Rudigro bent u aan het juiste adres!

Nieuwe keuken plaatsen

Waar u ons voor kunt bellen

  • Keuken laten plaatsen
  • Leidingwerk verleggen
  • Stopcontacten bijmaken
  • Muren verplaatsen
  • Plafond verlagen
  • Muur betegelen
nieuwe keuken installeren
Keuken plaatsen
afvoer en leidingwerk
Leidingwerk
betegelen muur keuken
Muur betegelen

Nieuwe keuken plaatsen

 
Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Neem dan contact met ons op! Wij plaatsen ieder merk keuken, zelfs IKEA keukens plaatsen wij vakkundig en snel. De complete keuken verbouwing is bij ons in vertrouwde handen.
 

Oude keuken renoveren

 
Wilt u uw oude keuken laten opknappen en laten renoveren? Dat kan! Wij kunnen bijvoorbeeld het aanrechtblad, gootsteen, kraan, en het tegelwerk vervangen, waardoor uw keuken een geheel andere uitstraling krijgt. Hierdoor zijn de kosten een stuk lager dan een nieuwe keuken. Ook een extra stopcontact bijmaken kunnen wij voor u regelen.
 

Leidingwerk voorbereiden

 
Wanneer u een nieuwe keuken wilt, wilt u wellicht ook een vaatwasser hebben, of misschien wel de kraan op een heel andere plek. Hiervoor moet het leidingwerk worden aangepast. Dit kunt u gerust aan ons uitbesteden. Wij maken alle benodigde aansluitingen volgens tekening.
 

Elektra voorbereiden

 
Komt er een (extra) oven of vaatwasser, dan is daar vaak een extra groep voor nodig. Wij passen uw meterkast en elektra aan zodat u meer apparatuur veilig in uw nieuwe keuken kunt gaan gebruiken. Ook het aanleggen van extra stopcontacten, of het verplaatsen ervan, kunt u gerust aan ons overlaten.
 

Muur betegelen

 
Wilt u de muur boven het aanrecht, of in uw keuken, vakkundig laten betegelen? Al uw tegelwerk kunt u gerust aan ons overlaten, van mozaïek tot natuursteen. Zoals u het wilt hebben maken wij het.
 

Verlaagd plafond

 
De meeste mensen kiezen ervoor om het plafond (deels) te laten verlagen in de keuken zodat de bovenkasten mooi aansluiten op het plafond. Wij kunnen niet alleen uw plafond verlagen, maar ook voorzien van inbouwverlichting en zelfs laten stucen!
 
 
 
[RICH_REVIEWS_SNIPPET]