Elektricien voor al uw elektrawerk

Heeft u een elektricien nodig?
Geen klus is ons te spannend!

Wat doen wij zoal?

Wij doen uiteenlopende klussen waaronder:

  • Bedrading vervangen
  • Stopcontacten bijmaken/vervangen
  • Extra groep maken
  • Storingen oplossen
  • Plaatsen van verlichting
groep bijmaken meterkast veenendaal

Extra groep meterkast

extra stopcontact maken

Stopcontact bijmaken

verlichting ophangen veenendaal

Verlichting ophangen

Bedrading vervangen

Heeft u nog een oude woning? Dan kan het zijn dat uw bedrading vroeg of laat vervangen moet worden. Bedrading van vroeger voldoet niet meer aan de hedendaagse eisen, en kan zelfs leiden tot brand. Bedrading van vroeger kan voorzien zijn van een isolatiemateriaal welke na vele jaren later bros is geworden en aan het afbrokkelen is. Hierdoor is de isolatie onvoldoende en kan er kortsluiting ontstaan.

Stopcontact weg of erbij

Heeft u stopcontacten te kort, of zit er een in de weg? Wij lossen het graag voor u op. In principe kan er op iedere plek een stopcontact bijgemaakt worden, zelfs zonder dat u kabels ziet! Wij kunnen namelijk ook de bedrading in de muur wegwerken! Ook kapotte stopcontacten repareren wij voor u. Het installeren of vervangen van schakelaars en dimmers doen wij ook graag voor u.

Extra groep maken

Heeft u een nieuwe keuken en wilt u een vaatwasser of oven gaan gebruiken, dan heeft u in veel gevallen een extra groep nodig. Een nieuwe groep voorkomt overbelasting. Door overbelasting slaan de stoppen er vaak uit. Ook wanneer u uw wasmachine op een andere plek aan wilt sluiten, of wanneer een groep mogelijk overbelast is, kunnen wij een extra groep aanmaken in uw meterkast.

Verlichting ophangen

Heeft u een nieuwe lamp gekocht, maar bent u zelf niet handig genoeg om deze op te hangen en aan te sluiten? Wij komen graag bij u langs. In veel gevallen moet er een gat geboord worden in het plafond om de nieuwe lamp op te hangen. Zomaar gaan boren is niet zonder risico’s. U kunt namelijk door de bedrading heenboren waardoor de bedrading vervangen moet worden. Wij hebben de gereedschappen en kennis om veilig en snel een lamp op te hangen. Ook een lamp ophangen op een plek waar nog geen aansluiting is, is mogelijk!