Dakwerker voor al uw dak klussen

Heeft u een dakwerker nodig voor klussen op of aan het dak? Geen dak is ons te hoog!

Welke dakwerken doen wij?

Voor alle dakwerken kunt u bij ons terecht. Ook voor:

  • Dakpannen vervangen
  • Dakraam plaatsen of vervangen
  • Dakgoot repareren
  • Lekkage verhelpen
  • Dakkapel plaatsen
  • Dak isoleren
groep bijmaken meterkast veenendaal

Extra groep meterkast

extra stopcontact maken

Stopcontact bijmaken

verlichting ophangen veenendaal

Verlichting ophangen

Dakpannen vervangen

Heeft de storm ervoor gezorgd dat een aantal dakpannen scheef zijn komen te liggen, of zijn er dakpannen kapot? Wij vervangen elk type dakpan! Dakpannen zorgen ervoor dat regenwater wordt afgevoerd naar de dakgoot en regenpijp. Een scheefliggende dakpan kan al voor een lekkage zorgen. De schade is veel groter dan een pan weer op zijn plek terug te leggen of te vervangen. Wacht daarom niet te lang met ons in te schakelen.

Problemen met de regengoot

U kunt het beste ieder jaar de regengoot laten schoonmaken. Zo voorkomt u dat het water in de goot blijft staan, en voorkomt u verstoppingen in de regenpijp. Ook wanneer de dakgoot lekt, of de regenpijp verstopt zit, kunt u ons inschakelen. Wij verhelpen ieder probleem. Een lekke dakgoot kan schade veroorzaken aan het hout en schilderwerk.

Dak isoleren

Door het dak te isoleren kunt u jaarlijks vele honderden euro’s besparen. Dat betekent dat u de kosten van het isoleren van uw dak binnen enkele jaren al heeft terugverdiend! Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat de woning in de zomer minder warm wordt, en de winter minder koud. Het zorgt dus voor een verhoogd woongenot. Bovendien wordt uw huis meer geld waard doordat uw dak geïsoleerd is. Ook het aftimmeren van uw zolder kunnen wij voor u doen!

Dakkapel op maat

Wilt u een extra (zolder) kamer maken, meer ruimte of meer licht? Dan is een dakkapel de oplossing! Wij kunnen niet alleen een dakkapel voor u plaatsen, maar ook op maat maken. Maatwerk hoeft niet veel meer te kosten omdat deze in de meeste gevallen in de fabriek kant en klaar gemaakt wordt. Dit wordt ook wel prefab genoemd. Nagenoeg alles is mogelijk! Wij maken graag een offerte op maat voor u. Zelfs het aftimmeren en afvoeren van het afval kunt u laten verzorgen!