Dakkapel Veenendaal

Meer ruimte, meer daglicht en tevens de waarde verhogen? Plaats dan in Veenendaal een dakkapel op uw woning. Bij bouwbedrijf Rudigro bent u voor een (prefab) dakkapel aan het juiste adres. Wij geven bovendien 15 jaar garantie!
Bekijk direct wat een dakkapel in Veenendaal u gaat kosten!

Dakkapel plaatsen Veenendaal

Bouwbedrijf Rudigro uit Veenendaal bouwt al jarenlang kwalitatieve dakkapellen waar standaard 15 jaar garantie op gegeven wordt. Wij plaatsen niet alleen dakkapellen voor particulieren maar ook voor aannemers.

Is een vergunning nodig?

U heeft het woord 'vergunning' vast wel eens horen vallen... Een dakkapel vergunning in Veenendaal is normaliter alleen nodig voor een dakkapel aan de voorzijde of zijkant van de woning. Aan de achterkant van het huis is normaal geen vergunning nodig. Toch zijn er uitzonderingen die de gemeente Veenendaal hanteert voor de voorzijde en zijkant. Daarover leest u meer op het omgevingsloket.nl . Tocht nog een vraag over de vergunning? Neem dan contact met ons op.

Helemaal op maat en ook prefab

Wij bouwen de dakkapel helemaal op maat in Veenendaal, en dat kan ook een prefab dakkapel zijn van kunststof. U bepaalt zelf hoe de dakkapel eruit moet komen te zien. Zo kiest u de kleur, de afmeting (breedte en hoogte) en de afwerking. Ook kunt u bij ons terecht voor een heleboel luxe opties waaronder HR+++ glas, ingebouwde roosters, insectenhorren, en zelfs elektrisch bedienbare rolluiken.

Gratis adviesgesprek

Omdat wij zelf ook in Veenendaal zitten is het voor ons een kleine moeite om bij u thuis langs te komen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan zowel overdag als 's-avonds. Ook voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u met ons contact opnemen natuurlijk. En wilt u eerst een idee van de kosten van een dakkapel in Veenendaal dan hebben wij hier een mooie pagina met alle informatie: dakkapel prijslijst Veenendaal.