Dakkapel plaatsen? Wij plaatsen kunststof en houten dakkapellen.

Wij plaatsen hoge kwaliteit dakkapellen tegen een lage prijs. Bereken via onze website zelf de prijs!

Kenmerken van onze dakkapellen

Al onze prefab dakkapellen worden:

  • In 1 dag geplaatst
  • Hebben de beste isolatiewaarden
  • Krijgen 15 jaar garantie
  • Worden in iedere gewenste breedte geleverd
  • Zijn inclusief btw en plaatsing
  • Oude dakkapel kunnen wij vervangen
dakkapel plaatsen
Prefab dakkapellen
prefab dakkapel hout
Houten dakkapel
prefab dakkapel kunststof
Kunststof dakkapel

Dakkapel vervangen

 
Heeft u een bestaand dakkapel en wilt u de dakkapel vervangen? Wij verwijderen de oude en plaatsen een gloednieuwe welke voldoet aan de hedendaagse eisen. Dit betekent dat het hang- en sluitwerk van de draai/kiepramen een politiekeurmerk heeft, en dat de isolatiewaarde optimaal is. Bovendien krijg je 15 jaar garantie op onze dakkapellen!
 

Prefab dakkapellen

 
Onze prefab dakkapellen worden vooraf in de fabriek kan en klaar gemaakt. Op die manier kan de klus snel geklaard worden want de kant en klare dakkapel wordt met behulp van een kraan op het dak gehesen. Daarna wordt deze gemonteerd en afgewerkt aan de binnenzijde (optioneel). Het dak ligt korte tijd open. Meestal minder dan 2 uur. Het voordeel van prefab is dat de montage snel kan verlopen en dat de kwaliteit optimaal is.
 

Houten en kunststof dakkapellen

 
Wij leveren zowel houten dakkapellen als kunststof dakkapellen welke beide prefab zijn. Hout heeft als voordeel dat deze soms beter aansluit op de stijl van de woning. Wij plaatsen doorgaans op oudere woningen vaker een houten dakkapel. Kunststof heeft als voordeel dat deze geheel onderhoudsvrij is, en niet geverfd hoeft te worden iedere 5 jaar. Kunststof kan overigens in verschillende kleuren geleverd worden!
 

Dakkapel plaatsen

 
Wij kunnen een dakkapel plaatsen door heel Nederland. Of dit nu in Amsterdam is of in Utrecht, voor ons team maakt dat niet uit. De dakkapel kosten zijn voor heel Nederland hetzelfde.