Bouwen en verbouwen

Besteedt uw verbouw klus uit aan de vakman. De klus wordt sneller, en professioneel geklaard!

Wat (ver) bouwen wij zoal?

Voor iedere verbouwing kunt u bij ons terecht, van groot tot klein. U kunt ook terecht voor het volgende:

  • Badkamer verbouwing
  • Dak en zolder
  • Elektra
  • Keukens
  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Timmerklussen
  • Loodgieter klussen
badkamer renoveren veenendaal
Badkamer renovatie
groep bijmaken meterkast veenendaal
Elektra klussen
stuckwerk-schilder-klaar
Schilderwerk
plafond stucen
Stucwerk
afvoer en leidingwerk
Leidingwerk
zolder kamer realiseren
Zolder verbouwing

Wij realiseren uw wensen

 
Wij realiseren al uw wensen als het om bouwen en verbouwen gaat. Wij hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende projecten. Niet alleen voor een uitbouw bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor bijvoorbeeld het schilderen van een kamer of het vervangen van een dakraam. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Achteraf ontvangt u een maatwerk offerte en een indicatie hoeveel tijd er benodigd is voor de klus. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.
 

Nieuw stucwerk

 
Zijn uw wanden en plafonds toe aan nieuw stucwerk, of moet er een nieuw gemaakt plafond, bijvoorbeeld op zolder, voorzien worden van nieuw stucwerk? Bij ons bent u voor alle soorten stucwerk aan het juiste adres. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit behangklaar stucen, een sierpleister, spachtelputz, en spackspuitwerk.
 

Dak en zolder

 
Heeft u een zolderkamer te verbouwen, en wilt u daar een bewoonbare ruimte van maken? Bijvoorbeeld door deze af te laten timmeren, en te voorzien van een dakraam of dakkapel? Alles is mogelijk. Ook het isoleren van het dak, en het vervangen van dakpannen is gemakkelijk aan ons uitbesteed. Lekkages verhelpen is tevens een van onze specialismen.
 

Iedere elektraklus

 
Iedere elektra klus kunt u gerust aan ons uitbesteden, van klein tot groot. Heeft u bijvoorbeeld een lamp die moet worden opgehangen, of wilt u er een groep bij in de keuken ter behoeve van een vaatwasmachine? Alles is mogelijk. Zelfs het compleet vervangen van de bedrading of groepenkast.
 

Nieuwe keuken en keukenverbouwing

 
Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of uw oude keuken laten opknappen? Wij kunnen het van A tot Z voor u verzorgen. Ook wanneer het leidingwerk verplaatst moet worden, of wanneer er een verlaagd plafond met inbouwverlichting nodig is.
 

Schilderen binnen- en buiten

 
Wij schilderen niet alleen de woning aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant. Moet uw dakrand bijvoorbeeld opnieuw geschilderd worden, of de kozijnen? Wij schilderen het in iedere gewenste kleur. Ook het schilderen, of zelfs vervangen van uw binnendeuren kunt u gerust aan ons overlaten.
 

Wanden plaatsen en verplaatsen

 
Heeft u verbouw plannen en wilt u bijvoorbeeld van één ruimte, twee ruimtes maken, of net andersom? Wij plaatsen en verplaatsen muren, of ze nu van steen zijn of niet. Hierbij kunt u ook kiezen voor een betere isolatie en stopcontacten op iedere gewenste plek. Bijna alles is mogelijk!
 

Lekkage verhelpen

 
Heeft u een lekkage? Laat deze dan zo spoedig mogelijk verhelpen om verdere problemen te voorkomen. Vaak is een lekkage makkelijk en goedkoop op te lossen en is de schade die veroorzaakt wordt door niet tijdig handelen een stuk groter. Soms bent u hiervoor verzekerd en dat is weer een geluk bij een ongeluk. Al met al kunt u ons altijd benaderen voor een vrijblijvende offerte.
 

Isoleren is besparen

 
Door uw woning te isoleren bespaart u jaarlijks honderden euro's. De meeste isolatieklussen heeft u binnen enkele jaren al weer terugverdient! Wij kunnen uw zolder isoleren, uw vloeren isoleren, en zelfs de muren isoleren. Ook kunnen wij het glaswerk vervangen door isolatieglas. Ook dit bespaart flink in de stookkosten. Isoleren verhoogd het wooncomfort, en laat bovendien de waarde van uw woning stijgen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact op.