Badkamer renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer, of wilt u de badkamer laten renoveren of opknappen?

Wat doen wij zoal?

Uw badkamer compleet laten vernieuwen of een upgrade geven? Wij realiseren uw wensen!

Leidingwerk
Sanitair plaatsen
Muur maken/verplaatsen
Inbouw toilet
Bad en/of douche
Tegelwerk
Stucwerk
Kitten en afwerking
Lekkage/verstopping

badkamer renoveren veenendaal

Badkamer renoveren

hangend toilet wc

Zwevend toilet

muur tegelen badkamer

Tegelen

Badkamer vernieuwen

Wij kunnen uw badkamer compleet vernieuwen en renoveren waarbij u zo min mogelijk hinder ondervind. Wij begrijpen dat u de badkamer dagelijks nodig heeft en zullen in een zo kort mogelijke tijd alle werkzaamheden voltooien. Daarbij krijgt u een duidelijke planning zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Wilt u een kleine wijziging in uw badkamer aanbrengen zoals een nieuwe tegelvloer, of wilt u de badkamer geheel anders ingericht hebben, zoals bijvoorbeeld een apart bad en een aparte douche? Alles is in theorie mogelijk. Om alle wensen te bespreken kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Wij vertellen u dan precies wat er wel en niet mogelijk is.

Zwevend toilet

Wie voor een badkamer renovatie kiest, kiest ook vaak voor een zwevend toilet. Een zwevend toilet biedt namelijk een aantal interessante voordelen. Zo ziet het toilet er een stuk moderner uit, is deze makkelijker schoon te houden, en ontstaat er een ruimtelijk gevoel. De meeste zwevende toiletten zijn uitgerust met een eco-knop waarmee er bij de spoelbeurt water bespaart wordt.

Tegelwerk

Wilt u de badkamer opnieuw laten tegelen? Nieuwe vloertegels, of tegels aan de wand? Wij leggen uw tegels in ieder patroon, met- en zonder sierstrips. Heeft u een idee maar weet u niet of dit mogelijk is? Vraag het ons dan gerust.

Radiator vervangen

Heeft u al een radiator in uw badkamer, en wilt u deze laten vervangen door een design radiator? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Zelfs wanneer er geen radiator aanwezig is, zorgen wij ervoor dat er alsnog eentje komt. Ook het verplaatsen behoort tot de vele mogelijkheden.

Nieuw plafond

Wilt u het plafond vernieuwen of vervangen? Heeft u liever een kunststof schroten plafond, of een gestuct plafond? Wilt u nieuwe lichtpunten creëren en inbouwverlichting welke dimbaar is? Uw complete verbouwing wordt door ons verzorgd. Al het gemak onder één dak!