Badkamer renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer, of wilt u de badkamer laten renoveren of opknappen?

Wat doen wij zoal?

Uw badkamer compleet laten vernieuwen of een upgrade geven? Wij realiseren uw wensen!

  • Leidingwerk
  • Sanitair plaatsen
  • Muur maken/verplaatsen
  • Inbouw toilet
  • Bad en/of douche
  • Tegelwerk
  • Stucwerk
  • Kitten en afwerking
  • Lekkage/verstopping
badkamer renoveren veenendaal
Badkamer renoveren
hangend toilet wc
Zwevend toilet
muur tegelen badkamer
Tegelen

Badkamer vernieuwen

 
Wij kunnen uw badkamer compleet vernieuwen en renoveren waarbij u zo min mogelijk hinder ondervind. Wij begrijpen dat u de badkamer dagelijks nodig heeft en zullen in een zo kort mogelijke tijd alle werkzaamheden voltooien. Daarbij krijgt u een duidelijke planning zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Wilt u een kleine wijziging in uw badkamer aanbrengen zoals een nieuwe tegelvloer, of wilt u de badkamer geheel anders ingericht hebben, zoals bijvoorbeeld een apart bad en een aparte douche? Alles is in theorie mogelijk. Om alle wensen te bespreken kunt u vrijblijvend een afspraak maken. Wij vertellen u dan precies wat er wel en niet mogelijk is.
 

Zwevend toilet

 
Wie voor een badkamer renovatie kiest, kiest ook vaak voor een zwevend toilet. Een zwevend toilet biedt namelijk een aantal interessante voordelen. Zo ziet het toilet er een stuk moderner uit, is deze makkelijker schoon te houden, en ontstaat er een ruimtelijk gevoel. De meeste zwevende toiletten zijn uitgerust met een eco-knop waarmee er bij de spoelbeurt water bespaart wordt.
 

Tegelwerk

 
Wilt u de badkamer opnieuw laten tegelen? Nieuwe vloertegels, of tegels aan de wand? Wij leggen uw tegels in ieder patroon, met- en zonder sierstrips. Heeft u een idee maar weet u niet of dit mogelijk is? Vraag het ons dan gerust.
 

Radiator vervangen

 
Heeft u al een radiator in uw badkamer, en wilt u deze laten vervangen door een design radiator? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Zelfs wanneer er geen radiator aanwezig is, zorgen wij ervoor dat er alsnog eentje komt. Ook het verplaatsen behoort tot de vele mogelijkheden.
 

Nieuw plafond

 
Wilt u het plafond vernieuwen of vervangen? Heeft u liever een kunststof schroten plafond, of een gestuct plafond? Wilt u nieuwe lichtpunten creëren en inbouwverlichting welke dimbaar is? Uw complete verbouwing wordt door ons verzorgd. Al het gemak onder één dak!